Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

tiistaina, huhtikuuta 29, 2008

Hela vappen

Haa, jäipä taas bloggaamati hetkeksi. Puutarha on kuitenkin hyvin hanskassa, tosin huomenna epäilen löytäväni sieltä jo valtavan kokoisia rikkaruohomättäitä. Onneksi on viisi päivää aikaa ottaa niitä hengiltä ja puuhailla ties mitä muutakin. Narsissitkin lienee jo kukassa joukoittain. Lämpöaalto todennäköisesti lyhentää niiden kukinta-aikaa, eikä väritkään ole ihan yhtä upeat kuin kylmemmässä säässä, mutta ehkä ei pidä tällä kertaa valittaa :)

Alla Mili Myyränsurma väijyssä narsissipenkissä.

4 Comments:

At 29 huhtikuuta, 2008 21:06, Anonymous Anonyymi said...

Wo-hou!! Onpas kaunis kissa, vaikka itse sanonkin! Kaikista pennuista on tullut valtavan hienoja katteja. Meidän T on aivan mahdoton. Harjoittelee pihalla puihin juoksua. Ts. kiipeää puihin n. kolmeen metriin valtavalla nopeudella. Kollittaakin sitä vähän. Saattaa olla, että ensi viikolla enää ei :)))

 
At 29 huhtikuuta, 2008 22:09, Blogger Inkivääri said...

Kokonainen narsissiniitty! Ja niin kaunis kukkamaan vartija:)

 
At 30 huhtikuuta, 2008 09:51, Blogger Narcissa said...

Sanni, Mili on kaikilla tavoin niin kertakaikkisen hieno kissa että oksat pois. Se myös viihtyy enemmän sylissä kuin yksikään tuon ikäinen kissa mitä olen ikinä nähnyt, valitettavasti vaan syli ei ole minun :)

Inkivääri, tuossahan näkyy vain pieni murto-osa mun narsisseista, niitä taitaa olla yhteensä noin valtamerellinen :) Ja lisää pitää hankkia tietysti, yksi lisäpenkkikin on jo tänä keväänä ehditty raivata siirtoja varten jotta uusille tulee tilaa.

 
At 01 toukokuuta, 2008 22:10, Anonymous Anonyymi said...

T on myös oikea sylkkymyyrynen. Äiti-Irmitskaja on myös varsin seurallista sorttia. T:n lempi paikka on sohvalla sylissa niin, että nenät on vastakkain. Siis ihmisen ja kissan nenät. Sitten se puskee yhtäkkiä niin, että nenä meinaa mennä poskelle. Miellyttävä katsoa siinä sitten ohjelmia :)

Olemme vääntäneet koko päivän pihalla. Kaikki kasvaa hurjasti. Tämä on kyllä parasta aikaa!!

 

Lähetä kommentti

<< Home