Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

sunnuntaina, helmikuuta 24, 2008

Täysi kymppi

Eilisen ihanan kevätpäivän jälkeen sää palasi surkeaan, mutta ei hätiä mitiä, kyllä se kevät on tulossa. Mustarastaskin näkyi jo loikkimassa metsässä; ja vaikka ilmeisesti se onkin vain osittaismuuttaja, eli niitä olisi voinut ihan hyvin nähdä koko talven ajan, se saa nyt luvan joutua listaan Narcissan viralliset kevään merkit(tm). Sinne menee myös se, että päivän pituus on Helsingissä tänään jo 10 tuntia. Se on melkein tuplasti lisää valoa vuoden lyhimpään 5h 12min suoritukseen.

Yritin kovasti etsiä hyvää kuvaa joka ei olisi narsissi tai pioni, mutta ne oli kaikki ihan meh. Pari viimeistä kesää on tuo kuvienotto jäänyt ylipäänsä hurjan vähälle muulloin kuin keväisin. Kuvien selailu edestakaisin lisäsi joka tapauksessa viherpeukalon syyhyä valtavasti, ei jaksaisi odottaa että pääsisi laittamaan sitä ja tätä ja vielä tuotakin. Tuonne pitäis päästä.

4 Comments:

At 24 helmikuuta, 2008 17:41, Blogger pioni said...

Joo kyllä viherpeukalo syyhyää jo. Vaikkakin tänään satoi lisää lunta.
Täällä ei taida päivän pituus ihan yltää noihin lukemiin, mutta ihan vielä ei ole sentään pimeää, tosin hämärä hiipii jo.
Ihana kevätkuva.

 
At 26 helmikuuta, 2008 14:15, Blogger Laura said...

Voi että kun sinulla on kaunis piha! Täytykin tulla kuolaamaan tänne joku päivä ja lukemaan noita sun vanhoja postauksia. :) Täälläkin syyhyttää viherpeukku!

 
At 27 helmikuuta, 2008 23:31, Blogger Narcissa said...

Kevätsyyhy on kyllä sellainen kutina jota pitää päästä raapimaan :)

Tuossa kuvassa taitaa olla puutarhan ainoa nurkka jossa ei ole joku hirveä rikkaruohopöheikkö taustalla, mutta kiitos silti kehuista... :)

 
At 01 maaliskuuta, 2008 16:52, Blogger Summer said...

Etsiskeken kuvia yrttitarhasta ja vinkkejä sellaisen perustamiseen. Kyllä muutenkin nyt tuntuu, että viherpeukaloa rupeaa puutarha pian kutsumaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home