Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

maanantaina, toukokuuta 07, 2007

On korvia, tassuja, pulleita massuja, häntiä vilisten

Bloggaukseen tuli sitten tauko, ensin vapaa-aikaa tuli käytettyä koiranpennun ihastelureissuihin, ja pennun kotiintulon jälkeen alkupäivien tutustumiseen. Puutarhassa ehdittiin käymään jo viime viikolla, ja siellä tuli ihailtua sitä, miten tehokkaasti vanhempi multainen noutaja on saatu koulutettua kiertämään kukkapenkit. Tuli nimittäin todettua että se ei tosiaankaan ole myötäsyntyistä :)

Tuhot on tähän mennessä onneksi jääneet aika pieniksi, lähinnä pari narsissia jatkaa kukintaansa vähän vinommassa. Puutarhatyötkin ovat muista menoista huolimatta ihan aikataulussa, siitä voi kiittää aikaista kevättä joka salli niiden tekemisen vähän etukäteen.

Pentu/puutarhalomailua on jäljellä vielä ruhtinaalliset neljä viikkoa, saas nähdä mitä kaikkea siinä ajassa ehtii. Alla puutarhaan istutetut viimevuotiset Tête-à-Tête purkkinarsissit, jotka vastoin odotuksia jaksoivat kukkia jo nyt.

Narcissus Tete-a-Tete

1 Comments:

At 11 toukokuuta, 2007 21:49, Blogger Sanni said...

No tervetuloa takaisin. Kuvaa karvanaamasta tietysti kärkyn heti :)Nuo Tetet on minullakin olleet reippaita kukkijoita vaikka muut narsissit pihtaavat varmasti väärien olosuhteiden ja lannoituksen vuoksi (siitähän jo kerran puhuttiinkin).

 

Lähetä kommentti

<< Home