Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

tiistaina, maaliskuuta 27, 2007

A fine romance with no kisses

Uskomaton kevät vaan jatkuu, tosin lämpötilat näyttävät laskevan juuri sopivasti lauantaiksi, hmpf. Luvattu +8C on kyllä minulle se kaikkein tyypillisin kevään puutarhointisää, joten ei hätää. Ainakin jaksaa sitten kanniskella vettä, luulisi että auringon kuumotus alkaisi kasveja siinä viikonlopulla jo vähän janottaakin.

Tällä vauhdilla narsissien kukinta alkaa jo huhtikuun puolella, mikä ihme on nähty viimeksi vuonna 2002. Sitäkin vuotta olllaan roimasti edellä; päiväkirjamerkintä 29.3.2002 nimittäin sanoo ytimekkäästi: "Jäänhakkuuta pihasta". Eipä taida siellä olla jäätä nähty enää yli viikkoon :)

Alla narsissi Romance, joka oli yksi viime vuoden suosikeista.

Narcissus Romance

2 Comments:

At 27 maaliskuuta, 2007 22:09, Blogger Sanni said...

Jees, on tää kevät kyllä tosi aikasessa, kun t-paitasillaan saa huhkia rinteessä.

 
At 28 maaliskuuta, 2007 09:52, Blogger quu said...

Kyllä ne keväät ja kesät vaihtelevat ihan mahdottomasti. Kunhan ei nyt tulisi liian kuivaa eikä sadekesää, vaan nyt olisi korkea aika kivan kesän tulla ;) Mutta miten sitten jos on lämmintä ja pientä sadetta, niin nurmenpeeveli jatkaa kasvuaan syksyyn saakka. Meillä on niin rikkaruohoinen nurmikko, ettei sitä katteeksi voi oikein ajatella..

Tuossa romanssissa on vanhan ajan romantiikkaa. Jännä oli huomata miten kaupoissa tuon tyyppiset jäi monelta ostamatta vaan ostetaan aina niitä keltaisia. Kai se keltainen on pääsiäisen ja kevään väri?

 

Lähetä kommentti

<< Home