Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

maanantaina, helmikuuta 26, 2007

Sori, väärä osoite

Laitoinpa männäviikolla blogiin statistiikkalaskurin, jonka paljastama tieto siitä miten tänne päädytään osoittautui mielenkiintoiseksi. Hurjasti tulee trafiikkia Googlen kuvahaun perusteella. Narsissi Flower Record etenkin tuntuu olevan oikea kestosuosikki. Mystistä.

Haulla viherpeukalo päädytään tänne myös, varmaan nettikauppaa etsiessä. Tositarkoituksella taitaa tulla vain pari visitoijaa blogilistan kautta, ja muutama joko kirjoittaa blogiosoitteen suoraan, tai tulee kirjanmerkkiensä kautta. Ihqua :) Useimmiten tänne näytetään joutuvan vahingossa, sillä erittäin yleinen visiitin kesto on 0:00:00. Mutta tervetuloa vaan kaikille, toivottavasti ainakin joillekin yllättävä tänne päätyminen ei osoittaudu pettymykseksi :)

Viikonlopun saavutukset multaisen noutajan kanssa olivat silkkaa kompostitavaraa, joten tänään tarvitaan henkeä nostattamaan jotain, joka symboloi parempaa huomista... Alla siis narsissi Las Vegas availemassa viime keväänä.

Narcissus Las Vegas

8 Comments:

At 26 helmikuuta, 2007 16:33, Blogger Mary said...

Höpsis, ei ole väärä osoite. Kevättä odotellessa on ihana katsella sun herkullisia kuvia.

Mary
http://puutarhaprojekti.blogspot.com

 
At 26 helmikuuta, 2007 18:21, Anonymous Jaana said...

Kyllä minäkin ihan tarkoituksella blogilistan kautta olen täällä ihailemassa kuvia ja lukemassa juttuja, saamassa ideoita ja virikkeitä.

 
At 26 helmikuuta, 2007 21:54, Blogger Jaakko said...

Minäkin näin hiljaisena miehenä käyn taas katselemassa keltaisia kukkia.

 
At 26 helmikuuta, 2007 21:57, Blogger Jaska said...

Sori väärä nimi. Jaakkoja maailmassa on monta mutta vain yksi Jaska

 
At 27 helmikuuta, 2007 12:36, Blogger Narcissa said...

No hyvä että kuvien katselu ilahduttaa, tuoreita puutarhaan liittyviä juttuja kun ei taida tulla ennen huhtikuun alkua :) Narsissikuvia on kyllä luvassa tuutintäydeltä, parisenkymmentä lajiketta on vielä kokonaan kuvatta. Mutta lupaan yrittää välillä löytää jotain muutakin...

Ja kiva "nähdä" Jaska sinuakin, pitkästä aikaa :)

 
At 27 helmikuuta, 2007 22:51, Blogger Sanni said...

Moi taas!
Sinulla on ilmeisesti kommenttien asetuksissa päällä semmoinen palvelu, että saat sähköpostiisi huomautuksen kun kommentti on jätetty. Minun sähköpostiini oli nääs tullut mail delivery-viesti mitä ilmeisemmin jättämästäni kommentista eilen. Mail delivery viestissä voi näkyä tietoja, joita ei ole tarkoitettu jaettavaksi. Esim. s.postiosoite. Omituinen bloggerin erhe, eli se kommentin jättäminen kulkee jotenkin myös jättäjän sähköpostin kautta, koskapa se mail delivery tuli minulle. Tietosuoja- aukko sanoisin. Kannattaa varmaan poistaa se osoite sieltä kommenttiasetusten alimmaisena. Tai perustaa siihen tilalle ihan anonyymi s.posti. Olikohan tää nyt yhtään ymmärrettävää ;) ??!

 
At 28 helmikuuta, 2007 13:12, Blogger Narcissa said...

Tutkin kommenttiasetuksia, ja sinnehän oli sitten jäänyt vanha ei käytössä oleva sähköpostiosoite, eli se varmaan aiheutti palautuksen.

Kiitos varoituksesta kuitenkin, luotan siihen, että supersalainen todellinen identiteettini on turvassa sinun hallussasi :)

 
At 28 helmikuuta, 2007 16:42, Blogger Sanni said...

Juu, kyllä se on.

 

Lähetä kommentti

<< Home