Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

maanantaina, helmikuuta 19, 2007

Ihan niinkuin vanhoina hyvinä aikoina...

Eipä tämä bloggaaminen tainnutkaan olla niin kovin vaikeaa, täällä sitä taas ollaan kirjoittelemassa :) Paluun seurauksetkin on samat kuin ennen, välittömästi katosi blogilistalta yksi lukija ;)  Ja ei minulla edelleenkään mitään asiaa ole :P

Vaikken puutarhaa viime kesänä täysin hyljännyt, viimeiset kuvat siitä tuli otettua kesäkuun alussa. Jotain kertoo puutarhaan kohdistuneesta mielenkiinnosta myös se, että puutarhakuvien nimeämisurakka (joka oikeasti kannattaa AINA tehdä välittömästi...) tuli aloitettua vasta viime viikonloppuna. Uusien narsissilajikkeiden tunnistus kuvista ei sujunut kovin jouhevasti, etenkin kun puutarhapäiväkirja majailee taas vaihteeksi yli sadan kilometrin päässä. Sitä odotellessa aika moni kuva menee nimikkeellä "Narsissi".

Kuvassa siis joko N. Pinza tai N. Red Devon. Tai sitten jälleen kerran N. "Ihan-sama-mitä-me-tähänkin-pussiin-laitetaan". Toivotaan edellistä :)1 Comments:

At 21 helmikuuta, 2007 16:41, Blogger quaint said...

Laita Ziinalle postia, että haluat rinkiin taas mukaan. Puutarharingin koodia ei tarvi muuttaa!

'Red Devon'in perään vähän murehdin, kun kasvoi lähellä syyshortensia ja tuoksuvattukasvustoa. Tuoksuvatut revittiin irti ja mielestämme nätisti kaivettiin, ettei Devonit nyt olisi lähteneet mukaan. Täytyy ne kesällä nostaa ylös ja laittaa savisempaan paikkaan kasvamaan.

 

Lähetä kommentti

<< Home