Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

perjantaina, maaliskuuta 16, 2007

Suuri tuntematon

Tänään on blogin kaksivuotissyntymäpäivä. Toivotaan, että kolmantena vuonna tulee vähän enemmän kirjoiteltua kuin kakkosena, mutta aika näyttää. Blogin ansiosta ei tarvita puutarhapäiväkirjaa sen toteamiseen, että tämä kevät on huomattavasti edellä kahta aikaisempaa, tosin Ilmatieteen laitos lupaa, että huomisesta alkaen siirrytään normaaliin maaliskuun säähän. On sekin parempi kuin ne kaksi edellistä hidastelijaa.

Tämä narsissi oli sattunut mukaan Verberghen sipulipussiin. Se on niin soma ettei tällä kertaa ota päähän se, että kaikki eivät olleet sitä lajiketta mitä piti. Se kulkee puutarhamuistiinpanoissa nimellä "Mystery", toivottavasti se ei jää sellaiseksi.

2 Comments:

At 16 maaliskuuta, 2007 13:15, Blogger quaint said...

Hyvää synttäripäivää! *torvisoittoa ja marssia* vai kakkuko olisi parempi vaihtoehto? ;)

Eilen katselin hyödettyjä 'Bridal Crown'eja, mutta niiden hinta oli 6e/4sipulia, että jäivät kukkakauppaan. Kohta se Tete-e-Tete villitys alkaa ja niitä pitää haalia ruukkuihin pihalle.Tapaatko sinä harrastaa hyötämistä? Tai ruukkuistutelmia sipulikasveilla?

Ja kun kyselyikä vielä vaivaa niin, mitkä muut kasvit kiinnostaa narksujen ja pionien lisäksi?

 
At 23 maaliskuuta, 2007 08:28, Blogger Narcissa said...

Ei noi hyötämiset oikein onnistu kaupunkioloissa. Ja kyllä muutenkin ne sipulit laittaa mieluiten suoraan maahan :)

Muita kasvisuosikkeja... No jos siltä pohjalta lähtee että mitä ostaisin jos yhtäkkiä saisin 250 euroa käytettäväksi vain ja ainoastaan kasveihin, niin taitaisin ostaa (jos narsissit ja pionit ei olis sallittuja...) ruusupensaita, syreenejä, kärhöjä, pari hostaa, ja siinä vaiheessa rahat taitaisi olla jo loppu :)

 

Lähetä kommentti

<< Home