Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

tiistaina, huhtikuuta 03, 2007

Nollatoleranssi

Niinhän siinä sitten näyttää käyvän että pääsiäinen vietetään nollan asteen tienoilla. Projektia löytyy puutarhasta kyllä säästä riippumatta, josko vaikka vihdoin saisin otettua sahan kauniiseen käteen ja rakennettua kolmannen kompostikehikon. Vanhat kompostitkin ovat vielä umpijäässä ja sulamista ei varmasti edistä jo haravoitujen sijoitus niiden päälle.

Viime viikonloppuna rikkaruohotkin saivat kyytiä, ja kukkapenkit ovat taas hämäävän siistejä. Siellä nyt sitten väijyy viimekesäisten siementen armeija, mutta eiköhän niiden kanssa tule tänä vuonna taisteltua ihan ajallaan.

Onnistuin lahjakkaasti jättämään kameran mökille, ei siellä mitään kovin mielenkiintoista ollutkaan. Lumikello-otoksia korkeintaan, mikään muu ei vielä kuki vaikka krookuksen ja sinivuokon nuput on jo bongattu. Viimevuotista edelleen siis, tässä syklaaminarsissi Cotinga.

Narcissus Cotinga

3 Comments:

At 03 huhtikuuta, 2007 21:49, Blogger Jaska said...

Aistinko jonkinlaista kevätväsymystä? Kyllä se aurinko vielä lämmittää ja sulattaa kylmimmänkin kompostin. ;-)

 
At 06 huhtikuuta, 2007 17:16, Blogger Sanni said...

Kyllä onkin ihan #¤#¤¤ kylmä! Ei oikein pysty näitä vapaita hyödyntämään , vaik ois mitä tekemistä. Meinaa lähteä lentoon pihalla! Alan itsekin uskoa, kun lapsi huusi kauhuissaan, että "Tuuli minut nappasee ja heittää taivaalle!" Ei ois mikään ihme se! ;)

 
At 10 huhtikuuta, 2007 18:49, Blogger Narcissa said...

Aurinko sais pistää toimintaansa vähän vauhtia :) Ja väsymys on tosiaan tällä hetkellä ihan rehellisen puutarhatyön aiheuttamaa...

 

Lähetä kommentti

<< Home