Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

maanantaina, helmikuuta 18, 2008

Hopeareunuksia

Tänään ei ollut yksi niistä elämän parhaista päivistä, joten Universumi päätti ilmeisesti tarjota lohdutukseksi sekä paketin, joka sisälsi kolme numeroa The Daffodil Journalia, että puutarhan kannalta hyviä uutisia: Puutarhatontun seuraksi Sannin yllätyspesueesta hankittu kisumisu Mili oli suorittanut ensimmäisen puutarhatekonsa, ja ottanut hengiltä myyrän viiden kuukauden ja neljän päivän kypsässä iässä. Pikkuinen kotiutui Itsenäisyyspäivän korvilla ja jouluna meno oli jo näin herkkää meidän Paavon kanssa. Superkiitokset Sannille hienosta kissasta :)Daffodil Journalit on luettu jo kaikki kahteen kertaan. Niistä taitaa irrota vielä paljon inspiraatiota etenkin syksyn sipulihankintojen tullessa ajankohtaisiksi. Fragrant Rose näyttää löytyvän näyttelyvoittajien listoiltakin, eikä ihme.

Narcissus Fragrant Rose

2 Comments:

At 19 helmikuuta, 2008 08:30, Anonymous Sanni said...

Oi, miten hienoa!! Hän olikin kyllä sen oloinen, että luonnetta riittää. Aina ensimmäisenä kiipeämässä ulos pentupesästä ja aktiivisesti tohuilemassa siellä täällä. Kiva kuulla kuulumisia (ja nähdä). Ihanaa, kun kissalla on hyvä koti.

T-kissakin on varsin hieno herranen. Mainio seuramies ja huvittava loikkamestari.

 
At 06 maaliskuuta, 2008 17:28, Anonymous Minz said...

Aijai, kun lutunen kamukisukuva! =oD Tosi hellyttävä! Hienoja kyllä nuo kukkakuvasikin. Vaikka lunta tuli piha täyteen, niin alkaa jo kevät kutkuttamaan ja multasormea syyhytä... =o)

 

Lähetä kommentti

<< Home