Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

sunnuntaina, tammikuuta 13, 2008

Ojasta allikkoon

Hitusen vaikeaa keksiä pitkän tauon jälkeen mitään ytimekästä "Hei, täällä taas ollaan"-otsikkoa, mutta tuo saa nyt välttää... (ja vähänkö olen pettynyt jollei joku perinteiseen tapaan välittömästi peruuta tilaustaan blogilistalla :)

Viime kesänä ilmaantui taas ulkopuolisia tekijöitä häiritsemään puutarhanhoitoa, pienen Omppusen jalkavaivoja hoidettiin sen verran, että sekä aikaansaannokset, muistiinpanot, että valokuvatodisteet olivat sangen onnettomia.

Mutta työ puutarhan parissa jatkuu, uutta alkua edustakoon pioni Nick Shaylorin nuppu, jonka kehittyminen kukaksi jäi sitten viime kesältä näkemättä [huokaus]. Vahva usko tulevaan on kuitenkin jokaiselta puutarhurinalulta vaadittava ominaisuus, eli eikun kesää odottelemaan...

3 Comments:

At 13 tammikuuta, 2008 15:07, Blogger Inkivääri said...

Hih, joskus kesällä blogisi nappasin listalleni jostain, quulta tai Risulinnulta ehkä ja arvellut, että ehkä kevät tuo blogiin eloa - ja toihan se:) Tervetuloa takaisin ihanan pionisi kera!

 
At 13 tammikuuta, 2008 22:45, Blogger Mary said...

Tervetuloa takaisin! Kevättä kohti kuljetaan, vaikka lunta sataakin koko ajan lisää :)

 
At 15 tammikuuta, 2008 18:05, Blogger Narcissa said...

Kiitos tervetulotoivotuksista! Täytyy toivoa että tänä vuonna pystyy paremmin keskittymään puutarhanhoitoon ja tietysti myös bloginhoitoon siinä sivussa :)

 

Lähetä kommentti

<< Home