Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

perjantaina, helmikuuta 17, 2006

Weather prediction

The winter is getting harder and harder to bear. I want spring and I want it now. I also found the Flickr Daffodil pool and seeing all the gorgeousness made me yearn for spring even more.

Alas, it's not to be. One and a half months of winter to go. Here's Dahlia Snowstorm.Ja koska keksin hädintuskin jotain sanottavaa englanniksi, suomenkielinen osuus on juuri näin lyhyt. Ah, paitsi että lähetin BBCPrimelle postia siitä, että aikovatko he näyttää Gardeners' Worldia tänä vuonna, ja väittivät aikovansa. Viikottaista silmänruokaa tiedossa!

3 Comments:

At 20 helmikuuta, 2006 12:08, Blogger MissTii said...

Aah, kuvasi ovat ihanan isoja :) Miten olet onnistunut? Itse käytän flickriä (http://www.flickr.com/photos/ 93417190@N00/98844031/), se pienentää kuvani automaattisesti :/

Dahliat <3

 
At 20 helmikuuta, 2006 13:21, Blogger Narcissa said...

Käytän omaa nettilevytilaa Flickr:in sijaan. Ja laitan kuvat valmiiksi sopivan kokoisiksi (leveys 600 pikseliä). Sitten niitä ei kyllä saa isommiksi, sikäli kun joku vielä tarkemmin haluaisi tihrustaa.

Ja daaliat on kyllä ihania, tänä vuonna ajattelin jälleen kasvattaa, pidin kahden vuoden tauon kun unohdin nostamani juurakot mökille sen sijaan että olisin vienyt ne talvisuojaan kotiin. Oh well...

 
At 21 helmikuuta, 2006 22:49, Blogger MissTii said...

Sellaista sattuu :)

 

Lähetä kommentti

<< Home