Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

sunnuntaina, tammikuuta 15, 2006

Salamaakin nopeammin

Viime kesän suurimpia floppeja oli alakasvimaan kohtalo. Käytin ainakin puoli päivää sen valmistelemiseen istutuskuntoon keväällä, ja sitten en istuttanut siihen muuta kuin pari riviä laiminlyötyjä porkkanoita, sekä herneitä, joista iti yksi.

Voisinpa väittää, että kyseessä oli tieteellinen kokeilu "Kuinka nopeasti rikkaruohot valtaavat paljaan mullan", mutta ei, yleinen saamattomuus/päättämättömyys/laiskuus vain otti vallan. Puutarhointi on vähän kuin jonglöörin hommaa, ja minulla ei ainakaan vielä ole tarpeeksi taitoa pitää kaikkia palloja ilmassa yhtä aikaa.

Alla talvi on peittänyt yllämainitun rappion kauniiseen lumivaippaan.

3 Comments:

At 15 tammikuuta, 2006 17:47, Anonymous JaanaV said...

minä tein puolestani flopin kesäkukkamaan kanssa.Ilmeisesti en lannoittanut tarpeeksi, sillä kukat olivat suorastaan mitättömiä, vaikka aikaisempina vuosina on ollut hienoa kukka loistoa. Ja niin kun minä siihen kuivan kesän takia kallista vettä kannnoin....

 
At 15 tammikuuta, 2006 20:42, Blogger Jaska said...

Johan sinä innostuit päivittämään. En edes kerinnyt kommentoimaan edellistä. Kiva, että joku antaa vihjeitä uusista ja mielenkiintoisista blogeista. Koetan parantaa tapani tulevaisuudessa (tullut juuri häpeänurkasta).
Näyttää tuo keittiöpuutarha olla sinunkin akilleksen kantapää (nimim. meilläkään ei porkkanoita syöty)

 
At 15 tammikuuta, 2006 21:03, Blogger bill said...

I love your photos.

 

Lähetä kommentti

<< Home