Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

torstaina, toukokuuta 19, 2005

Mystinen pianonsoittaja pioninostaja

Hahaa, olen kolmen uuden pionin onnellinen omistaja. Paronitar Schroeder ja herra Jules Elie istuskelevat parasta aikaa keittiönpöydällä Big Benin varjossa. Varmaan juovat teetä.

Punaisissa kisa oli kova viimeiseen asti, Rachel meinasi mennä kalkkiviivoilla ohi Benistä, mutta loppujen lopuksi Ben voitti nenän mitalla: Rachelin tuoksu kun ilmeisesti on vain keskinkertainen. Jules oli ihan ylivoimainen vaaleanpunaisten sarjassa ja Paronittaren olisin ostanut jo viime vuonna, mutta silloisella ostoreissulla se oli toivelistasta ainoa, joka ei ollut vielä saapunut myymälään.

Koska en eilen ehtinyt taaskaan valikoimaan uusia kuvia, palataan vanhoihin. Tähän päivään sopii tietysti kuva pionista ja tämä kuva Sarahista on jostain syystä jäänyt käyttämättä. Alla siis La Bernhardt täydessä loistossaan.

Paeonia Sarah Bernhardt

3 Comments:

At 19 toukokuuta, 2005 11:51, Blogger Sanni said...

Mistä sie nää hait? Meidän kaupungissa ei missään ole noita näkynyt. Ne on just niitä: pioni vaal.pun kerraannainen. Joskus vielä olen reipas ja kysyn että mikä v...n pionilajike se semmoinen on? Ärsyttäviä kauppiaita...

 
At 19 toukokuuta, 2005 12:18, Blogger Narcissa said...

Järvenpään Pihapalvelusta. Sinne on ehkä teiltä vähän pitkä matka, mutta laitetaan nyt houkutukseksi vielä linkki suoraan pionivalikoimaan, ne on siellä vähän alempana. :)

 
At 19 toukokuuta, 2005 16:06, Anonymous Multasormi said...

Oih! Olen sanaton mutta sanon silti: IHANIA!!!

 

Lähetä kommentti

<< Home