Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

perjantaina, toukokuuta 16, 2008

Aina eteenpäin

Kohta lähden taas puutarhaan katsomaan mitä tuhoja miinusasteet on saaneet aikaan. Tarkat puutarhamuistiinpanot löytyy vuodesta 2002 lähtien (valitettavasti joiltain vuosilta vain keväiltä), ja tänä aikana on ainakin kahdesti halla iskenyt toukokuussa pahasti. Aina on puutarha siitä selvinnyt, mutta kun lajikirjo kuitenkin on kasvanut tasaisesti vuosien varrella, niin ikäviä yllätyksiä hallankestävyyden suhteen voi olla tiedossa. Mutta puutarhanhoito on niinkuin elämäkin, välillä ylä- ja välillä alamäkeä.

Tähän postaukseen sopiikin kuin nenä päähän narsissi Sempre Avanti.

Narcissus Sempre Avanti

3 Comments:

At 16 toukokuuta, 2008 11:57, Blogger Inkivääri said...

Kyllähän kevät on jännittävää aikaa. Onneksi moni vaikka pinnalta paleltuukin nousee aina uudelleen. Meillä täällä käy joillekin niin melkein joka kevät - joskus joutuvat aloittamaan uudelleen vielä toisenkin kerran...

 
At 17 toukokuuta, 2008 03:38, Anonymous laura said...

Hui, miten kaunis narsissi! Nuo kevätkukkijat ovat onneksi kestävimmästä päästä. enemmän huolettaa kaikki semmoiset kesäkukoistajat, jotka ovat helteiden vuoksi innostuneet liian aikaiseen kasvuun. Minulta paleltui Jackmannii kärhön verso, kun se oli hurahtanut mahdottoman aikaisin liikkeelle. mutta ei hätää, paleltuneen vieressä pukkasi jo uusi verso tulemaan!
Kiitokset narsissintunnistuksesta!

 
At 26 maaliskuuta, 2010 00:25, Blogger kate smudges said...

Even though (sadly) I cannot understand Finnish, I could enjoy the beauty of your photographs. Your daffodil photos are gorgeous. I hope that you will continue to blog.

I found your blog via Gotta Garden's. Here too, the snow is taking ages to melt. My garden is slowly becoming visible, but there are no signs of even the earliest of spring bulbs.

Hope your spring arrives soon!

 

Lähetä kommentti

<< Home