Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

keskiviikkona, lokakuuta 05, 2005

Keeping up appearances

Minua hämmästyttää suuresti, ettei puutarhablogeja ole kuin 15 tai niillä main. Neuleblogejakin on noin bziljoona. Ehkä useimmilla puutarhureilla on niin paljon tekemistä puutarhassa, ettei ole aikaa blogata, minkä tälläkin hetkellä huomaa. Minä ja Jaska tunnutaan olevan ainoat melkein vakipäivittäjät.

Jos jokin blogi osoittaa sen, että puutarhan ei tarvitse olla kummoinen jotta siitä saa väännettyä blogin, niin se on tämä. Sitä voisi kuvien perusteella luulla, että meikäläisen puutarhasta löytyy vain kaunista kukkaa toisensa perään. Totuus on se, että valitettavan usein tulee vain taiteltua rikkaruohot pois tieltä hyvän kuvan aikaansaamiseksi :)

Viime vuonna ostettu kärhö Ville de Lyon hidasteli keväällä kasvuunlähdössä, mutta sai näin syksyn tullen kiivettyä luumun latvaan ja kukittua. Kuvan ottaminen vaati kiipeilyä kiven päällä. Hyvä tuli. Väreistä en ota vastuuta. Uusi kamera on harkinnassa.

Clematis Ville de Lyon

2 Comments:

At 05 lokakuuta, 2005 21:22, Anonymous Anonyymi said...

Kiva, että kirjoitatte puutarhoistanne :). Minulla ei ole vielä mahdollisuutta omaan puutarhaan, mutta käyn mielelläni seuraamassa aikaansaannoksianne. Kiitos kauniista kuvista.

 
At 05 lokakuuta, 2005 22:32, Blogger Jaska said...

Olen samaa mieltä kanssasi ja toivon lisää puutarhablogeja. Ehkä sitten taas keväällä...
Eipä ole kovin montaa yleiskuvaa minunkaan blogissa; lähikuvia kukista. Kaunista kun haluaa näyttää.
Kaunis tuo Ville de Lyon, minulta se kuoli kolme kesää kukittuaan (Kasvoi aurinkoisella seinustalla, liian kuivaa kai.)

 

Lähetä kommentti

<< Home