Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

sunnuntaina, lokakuuta 23, 2005

Eedenistä itään

Nelonenkin aikoo tunkea kauhansa puutarhaohjelmien soppaan. Ohjelman kuvauksesta tulee mieleen lähinnä Ground Force, joka Briteissä sai puutarhaohjelmaksi valtavia katsojalukuja. Jään mielenkiinnolla odottamaan aikaansaannoksen laatua. Sivuilla ei missään mainita, milloin ohjelman on tarkoitus alkaa, mutta veikkaisin kevättä.

Ulkona näyttää niin syksyiseltä, että mikään keväinen tai kesäinen kuva ei sovi tunnelmaan. Tässä siis pioni syysvärityksessä. Kuvasta näkyy myös mitä käytän pionien tukina: Puutarhan laidalla tiheikkönä kasvavat pikkupihlajat pääsevät hyötykäyttöön.

3 Comments:

At 23 lokakuuta, 2005 13:37, Anonymous JaanaV said...

No, sitten ei elämästä tule taaskaan mitään kun pitää telkkaria vahdata ;). Mutta järin hirveän suuri minun mielestäni puutarha ohjelmien taso täällä ole noin yleensä ottaen.

 
At 23 lokakuuta, 2005 22:57, Blogger Riikka said...

Kivat pionit, näkisit minun, ei mitään herkkää syksyn punaista vaan semmoisia koppuralle kääntyneitä mustia lehtiä. Joku sairaus vissiin.

 
At 26 lokakuuta, 2005 16:04, Blogger Narcissa said...

Haa, teille on jäänyt vastaamati (kommenttien näkymisessä oli jotain ihme häikkää vähän aikaa sitten):

JaanaV: Jotenkin niissä on kauhean hyvä yritys, sitä näkee, että tämä voisi olla loistava, jos.. siitä muuttaisi melkein kaiken? No, onnistuihan Nelonen tekemään paljon pirteämmän sisustusohjelmankin kuin MTV3, joten peukut pystyyn vaan tämän suhteen :)

rk: Kyllä minultakin oli pari pikkuista muuttunut kuihtuneeksi rungoksi, toivon vaan, että ne jaksavat palata asiaan ensi keväänä. Huono merkki on se, että vähemmän rääkätyt porskuttavat kauniisti eteenpäin...

 

Lähetä kommentti

<< Home