Viherpeukalo keskellä kämmentä

Viikonloppupuutarhurin jorinoita / Musings of a weekend gardener

tiistaina, huhtikuuta 19, 2005

Kerro kerro kuvastin

Tänään olisin laittanut kuvan sinivuokosta, mutta Sanni ehti ensin.

Siinä vaiheessa kun aloin bloggaamaan, [köh, köh, jo kuukausi sitten, mitäs me vanhat konkarit...], en onnistunut löytämään yhtään muuta (suomenkielistä) ainoastaan puutarha-aiheista blogia. Nyt meitä on Puutarharingissä jo seitsemän. The more the merrier, tottakai, mutta kuten huomasin tänään, silläkin on seurauksia.

Miksen mielestäni voisi laittaa toista kuvaa sinivuokosta? Välttääkseni turhaa toistoa? Ollakseni erilainen? Saiko Sanni tämän päivän sinivuokko-oikeudet?

Tunnenko minä kilpailevani muiden kanssa? Vaivaako minua, gulp, blogikateus?

Ja nyt äkkiä, ennen kuin joku muu ehtii ensin: Ritarinkannuksen alut.

;)

Delphinium

5 Comments:

At 19 huhtikuuta, 2005 18:06, Blogger wavy said...

Narcissa!
Laita(t) juuri sen kuvan kun kulloinkin hyvältä tuntuu! MINÄ ainakin katson AINA ensimmäisenä SINUN blogisi ja nautin kuvistasi suunnattomasti!
'uskollinen ihailijasi'

 
At 19 huhtikuuta, 2005 21:29, Blogger Sanni said...

Voitit ;) Ton oisin varmasti esittänyt huomenna. Ei vainen, blogikateus pois, jokaisen sinivuokot ovat varmasti erilaisia ;) Täällähän voi hyvin vertailla vuokkojaan, ritarinkannusten kasvua tms...Minusta on tosi hauskaa kun on puutarharinki. Täytyy keksii huomiseksi jokin originelli kuvauskohde.

 
At 19 huhtikuuta, 2005 22:57, Blogger Narcissa said...

Lopetettuani "Joku-Tykkää-Mun-Blogista"- tanssin (hetkeksi) voi vaan todeta että siinähän se vaikeus onkin, löytää originelleja kuvauskohteita kun kaikkien puutarha on samassa kevätvaiheessa.

Mä keksin vihdoin hyvän vertauksen: Kuva samasta aiheesta olisi sama kuin me tultaisiin kaikki samoihin bileisiin samassa mekossa :) Mutta ei se tee bileistä sen huonompia tai haittaa menoa ;)

Party on... :)

 
At 20 huhtikuuta, 2005 10:47, Blogger Sanni said...

Nii-i! Onhan se varma et meikälänen näyttää samassa (koko42) mekossa ihan erilaiselta kun joku kokoa 36!! Siis miten tää liittyy puutarhaan, no ei mitenkään! Let`s party...gardenparty!

 
At 20 huhtikuuta, 2005 22:54, Blogger Ziina said...

mitä, muillako kukkii jo sinivuokot? meillä on hädin tuskin nupullaan

 

Lähetä kommentti

<< Home